Despre noi

Pensiunea Danciu – Un colț de rai în Inima Moților!

Pensiunea Danciu este un loc de suflet, din inima moților, creat special pentru voi, oaspeții noștri. Indiferent de anotimp, acest loc mirific este o oază de linșite și relaxare pentru toți cei care doresc să se desprindă de stresul cotidian și de zilele aglomerate din oraș.

Zilele petrecute la noi sunt desprinse de realitate și asta se vede pe chipurile voastre atunci când veniți la noi.Vă multumim dragi oaspeti pentru că ne treceti pragul.

Situată in comuna Gârda de Sus, Jud. Alba, pe valea superioară a Ariesului Mare, la nord-vest de Câmpeni, pe DN 75, pensiunea noastră este un loc perfect creat pentru o vacanță lipsită de griji. Așezată lângă pârâu, la baza muntelui, pensiunea oferă turiștilor noștri multă liniște și relaxare.

Pensiunea beneficază de curte interioară mare, cu loc de joacă amenajat pentru copii, pavilion acoperit, foișor cu grătar și loc special pentru foc de tabară. Tot in curtea interioară se află și restaurantul nostru propriu, cu mâncare tradițională ca la mama acasa, unde puteti servi preparate gusotase și sănătoase, majoritatea de casă și din gospodaria proprie. Un alt avantaj al restaurantului nostru este brutaria proprie, unde miroase a pâine caldă în orice moment al zilei, pâine pe care o savurați voi dragii nostri, la fiecare masă.

Camerele noastre sunt spațioase,cochete dotate cu dulap, noptieră, tv lcd, balocn, baie cu toate utilitățile incluse. Indiferent în care din ele alegeți să vă cazați, beneficiați de sursurul pârâului sau de minunatul peisaj de munte la pachet cu alte facilități.
In cadrul pensiunii noastre, vă punem la dispoziție și o bucătărie complet utilată, pentru momentele când doriți să vă faceți un ceai sau o cafea caldă sau să vă preparați ceva după bunul plac. Livingu –ul incăpător de lângă bucătarie este concept special pentru a lua masa sau a sta la povești de seara după o zi de mers prin munții Apuseni.

Vă așteptăm cu drag la Pensiunea Danciu. Un loc perfect situat in inima Apusenilor Un loc cald acasă la moți, unde zilele au miros de fân și serile sunt condimentate cu sursurul Arieșulu.

Recenzii

“O pensiune minunata cu gazde deosebite. Am petrecut trei zile foarte frumoase la aceasta pensiune, unde gazda ne-a fost aproape de cate ori am avut nevoie, dar nu ne-am simțit nici o clipă supravegheați. Mulțumim doamnei Alina, gazda noastră și familiei sale. Daca o sa mai avem ocazia vom reveni cu mare drag la Pensiunea Danciu. Nota 10 cu felicitări pentru ospitalitate, curățenie, discreție și foarte multă înțelegere.”

“Vizitând aceasta pensiune acum câteva zile cu colegii de la facultate , mi am dat seama ca se poate și la noi conditii bune la preturi mici.Curatenie nota 10, lenjeria de pat impecabila, căldură în camera, apa calda, proprietarii foarte de treaba…nota 10, iar servirea la restaurant ireprosabila la fel și mâncarea, ff buna gustoasa, facuta in mod xat mai natural și ieftina.. singurul dezavantaj sa spun așa dar sa nu învinuim proprietarii este lipsa de semnal dar eram mult.mai liniștiți asa”

“Mulțumim pentru găzduire și pentru tot, oameni foarte primitori în Gardă de Sus, și accesul foarte rapid la anumite obiective turistice.”

“Am fost in august 2016 . Pot spune ca a fost una din putinele pensiuni unde asi revenii oricand . Camera mare ( am avut placuta surpriza sa avem camera pe care o rezervasem cu una mai mare si cu vedere la rau ) , curatenie desavarsita , mancare exceptionala , curte mare si parcare generoasa ! Singurul , hai sa ii zic neajuns ( dar nu din vina proprietarilor ) este ca nu ai semnal la telefon si nici internet , dar zona este superba si ai o multime de alte lucruri de facut !”

“Mi-am dorit o sarbatoare a Craciunului care sa-mi aduca aminte de cele din copilarie petrecute la bunica la sat si exact asta am primit la Pensiunea Danciu. Cazare excelenta,mancare extraordinar de gustoasa,naturala,foarte multa(o multime de bunatati traditionale),colindatori,Mos Craciun ,multa amabilitate si atentir din partea gazdelor. M-am simtit ca musafir intr-o familie frumoasa, nu ca turist. Multumesc mult gazdelor, d-nei Alina Danciu si d-nei prof. Danciu.”

“Un loc de poveste, o pensiune frumoasa și spațioasă. Curat, liniște, cu presiune bună la apa, multa verdeață, râu, brazi. Am petrecut câteva zile frumoase.
Despre gazde nu pot spune decât că sunt Ardeleni adevărați. Primitori, deschiși, inimoși, drăguți și prietenoși. Îți oferă tot ce-ți dorești. Am mâncat la restaurantul lor și pot spune ca gustul mâncării a fost foarte bun. Ne-am simțit foarte bine.
Timpul nu ne-a permis să vizităm tot, așa că o să revenim”